En airfryer er jo i bund og grund ikke så forskellig fra en varmluft ovn, ud over effektiviteten. Og koteletter i en ovn bliver ofte kedeligt tørre.
Du kan muligvis afhjælpe det bliver tørt ved at sørge for det er godt marineret, eller putte noget vand ved, så vil dampen hjælpe lidt med at holde på fugtigheden i kødet.
2 -
Chano: Effektiviteten har så også ret meget at sige, specielt med airfryers. Generelt har jeg aldrig været fan af dem, men jeg må desværre indrømme at de faktisk kan nogle ting... Dryfry eksempelvis. Hvis man eksempelvis ikke vil dybstege, så er airfryers klart de bedste til at skabe noget der er så tæt på samme resultat som dygstegning, uden olie, og det pisser mig lidt af faktisk.. 🤣
Koteletter, tørret af, dyp i mel, æggebad og derefter panko, og smid dem i en airfryer. Bum! Sprøde og overraskende nok ikke tørre.(steak princippet, høj varme, lav tid)
3 -
Skoll: Ja, OK, man kan jo altid panere dem, det løser lidt det problem. Gør det naturligvis også på panden, og i en almindelig varmluft ovn.