Debat Mad og drikke![]() Hvordan kan man bedst håndtere store stykker kød?Hvordan kan man bedst håndtere store stykker kød, når man griller for at sikre jævn tilberedning? ![]() 3 - Myre: Hvem ved.. Det kommer vel an på hvem man er. Vil dog mene, at det for mig er helt fint med en elektrisk grill. Varm op til 200C, læg kødet på, luk låget, sæt timeren svarende til ca. 1 minut per mm. kød, vent... ![]() 7 - Myre: De fås i forskellige størrelser. https://www.elgiganten.dk/product/hjem-rengoring-kokkenudstyr/grill/elektrisk-grill/weber-q-1400-elektriske-grill-52020053/WEB52020053 https://www.imerco.dk/severin-elgrill-2200-watt-inkl-tilbehoer?id=100405465 https://www.bilka.dk/produkter/cozze-e-500-elgrill-med-2-zoner/200250374/ Her er der endda en til altanen |