Med et termometer, og så vende jævnligt. F.eks. en gang hver 1-2 minutter.
2: Chano: Det lyder som meget arbejde, er det worth it?
3 -
Myre: Hvem ved.. Det kommer vel an på hvem man er. Vil dog mene, at det for mig er helt fint med en elektrisk grill. Varm op til 200C, læg kødet på, luk låget, sæt timeren svarende til ca. 1 minut per mm. kød, vent...
4: Chano: Det er skrevet bag øret. Må ud og finde et stegetermometer, så jeg kan teste metoden af
Jeg skrev intet om et stegetermometer... Elgrillen holder selv temperaturen.
Jamen sådan en har jeg jo ikke lige /: og svært at få plads til på en lille altan
En elgrill er ikke specielt stor. Min kan stå på komfuret.
7 -
Myre: De fås i forskellige størrelser.
Her er en stak elgrill i små størrelser.
https://www.elgiganten.dk/product/hjem-rengoring-kokkenudstyr/grill/elektrisk-grill/weber-q-1400-elektriske-grill-52020053/WEB52020053
https://www.imerco.dk/severin-elgrill-2200-watt-inkl-tilbehoer?id=100405465
https://www.bilka.dk/produkter/cozze-e-500-elgrill-med-2-zoner/200250374/
Her er der endda en til altanen
https://www.xl-byg.dk/produkt/morsoe-outdoor-balcone-elgrill-antracitgraa-2109711
Taak, jeg må lige kigge på det når jeg er på en computer igen